lauantai 11. kesäkuuta 2016

Pettymysostos - Lidlin viinirypäleet homeessa

Muutamia päiviä sitten kävin hamstraamassa vihanneksia ja hedelmiä Kontulan Lidlistä. Pääasiallisesti olen ollut tyytyväinen Lidliin ja heidän tuotteisiinsa, sekä edulliseen hintatasoon. Mutta ostospäivän iltana kun oli tarkoitus popsia "tuoreita" viinirypäleitä suuhun, sain pettyä pahasti. Heti kun avasin muovirasian ja pyörätin rypäleterttua kädessäni, melkoinen homeen haju täytti sieraimeni. Karvaista hometta löytyi rasian sisältä vaikka kuinka paljon. Heitin koko rasian sisältöineen roskikseen.
Lidlin viinirypäleet homeessa.
Lidlin viinirypäleet karvaisessa homeessa.
Wikipedia tosin sanoo viinirypäleistä, että "... niitä voi syödä sellaisenaan". Mutta ei kiitos, ei tällä kertaa.
Pistäkää googlen hakukentään sanat Lidlissä hometta, niin voitte lukea muidenkin ikävistä ostoskokemuksista. Näitä vastaavia tapauksia näyttää riittävän myös muilla.
Se, onko heidän tuotteissaan useammin hometta kuin kilpailijoilla, sitä en osaa sanoa. Mutta sen minä sanon, että jos ostatte sieltä jotakin, pitäkää silmänne auki, jottei tarvitsisi myöhemmin pettyä ostoksiin. Toki saan syyttää epäonnistuneesta ostoksesta myös itseäni, kun en ollut tarkkaavainen.
Eli, onko siis niin, että tästäkin huolimatta "asiakas on aina oikeassa", kuten joillakin kauppiailla on tapana sanoa? Vai tuleeko tästä myöhemmin Lidlistä vihaisia yhteydenottoja, jossa huudetaan kurkku suorana kun rypäleiden kokonaismyynti on pudonnut 23%. Noh, se jää nähtäväksi. Mutta suorat kurkut täyttävät hyvin EU-direktiivit. Mahtuvat pienempään pakkaukseen ja tulee vähemmän kuljetuskustannuksia.
Noin kaksi vuotta sitten menin vaimoni kanssa ostoksille Tammisaaren Lidliin. Leipähyllyssä oli ruisleipä vihreässä homeessa. Otin siitä valokuvan, mutta sittemmin olen kait poistanut valokuvan valkoimastani kun en sitä enää löydä. Olisi ollut kiva näyttää sitä täällä. Se oli nimittäin sävyltään TOSI VIHREÄ!
Minua kiinnostaa tietää oletko sinä, lukijani, törmännyt vastaaviin ongelmiin Lidlin ruokakaupassa, tai jonkun toisen ketjun kaupassa. Missä ja milloin?
Pidätkö Lidliä edelleen kauppana jossa mielellään käyt? Itse olen melko kyllästynyt kun niillä on vuodesta toiseen lähes samoja tuotteita. Harvoin heille mitään uutuustuotteita tulee. Vaihtelun vuoksi olen alkanut ostamaan entistä enemmän ruokaa muualta(kin), vaikkakin tuotteet ovat muualla jonkin verran kalliimpia.
Kommentoikaa! Risut ja ruusut ovat tervetulleita. Ehkä selvittiin tästäkin traumaattisesta kokemuksesta...
Sweet home!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä vinkistä? Olisi kiva lukea mielipiteesi.