tiistai 17. toukokuuta 2016

Kuuntele musiikkia ilmaiseksi 30 päivää (yli miljoona biisiä)

Te jotka rakastatte kuunnella musiikkia, teillä on nyt oiva mahdollisuus kuunnella musiikkia ilmaiseksi 30 päivän ajan, tietenkin ilman sitoumuksia. Tarjolla on YLI MILJOONA BIISIÄ ja lisää tulee koko ajan! Voit lisätä albumeja ja soittolistoja pilveen tahtosi mukan. Koska tarjonta on niin huikea, sieltä löytyy musiikkia kaikenkarvaisille sävelkorville.

Se mikä on hienoa on se, että jos sinulla ei ole nettiyhteyttä, kun istut vaikkapa lentokoneessa tai oleskelet ulkomailla (joissa nettiyhteys on kallista ulkomaalaisille), niin sinulla on mahdollisuus ladata musiikin etukäteen kännykkääsi tai tablettiisi. Lisäät tietenkin musikkikirjastoosi vain ne kappaleet joista pidät ja voit kuunnella niitä niin usein kuin haluat. Toinen hyvä juttu on se, että siellä ei ole mainoksia lainkaan jotka häiritsevät kuunteluasi.

Valitettavasti ilmaista aikaa on vain kuukauden, mutta se on kuitenkin riittävän pitkä aika jotta sinulle ehtisi selvitä, pidätkö musiikkipalvelusta vai et. Jos päätät jatkaa tilausta se maksaa vain £79 per vuosi (nyt toukokuussa 2016).

Tämä nyt oli tällainen nopea vinkki kaikille musiikin ystäville. Mikäli et ole musiikin ystävä, unohda koko juttu. Toivotan sinulle silti hyvää päivän jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olit tästä vinkistä? Olisi kiva lukea mielipiteesi.